PROTIVPOŽARNI REVIZIONI POKLOPCI

sa stepenom zaštite F 90min. i F 120min.

Preduzeće ALUMATEC u svom asortimanu proizvoda poseduje i PROTIVPOŽARNE REVIZIONE POKLOPCE koji zadovoljavaju otpornost prema pozaru F 90min. i F 120min., što je potvrđeni i dobijenim atestom Instituta za ispitivanje materijala a.d. Beograd.

Alumatec PROTIVPOŽARNI revizioni poklopac se sastoji iz dva glavna dela:

Čeličnih ramova ( unutrašnjeg i spoljnog )

Ispuna koju čine tri protivpožarne ploče debljine 15mm

Unutrašnji i spoljni ramovi PROTIVPOŽARNOG revizionog poklopca su povezani među sobom u jednu celinu pomoću čeličnih elemenata za vezu, koji su raspoređeni tako da se može vršiti rotacija unutrašnjeg oko spoljnog rama protivpožarnog revizionog poklopca. Unutrašnji ram je ispunjen protivpožarnim pločama koje su fiksirane za ram pomoću vijaka. Oko unutrašnjeg rama je postavljena i protivpožarna intumescentna traka radi poboljšanja dihtovanja.

PROTIVPOŽARNI revizioni poklopac poseduje posebno izrađenu čeličnu bravicu koja zaključava revizioni poklopac i onemogućava njegovo otvaranje. Broj bravica za zaključavanje zavisi od dimenzije revizionog poklopca. Bravica je tako koncipirana da joj nije potreban poseban ključ za otvaranje. Revizioni poklopac otvara standardan inbus ključ, koji inače dolazi uz reviziju prilikom isporuke.

Alumatec PROTIVPOŽARNI revizioni poklopci se izrađuju u standardnim dimenzijama prikazanim u tabeli. Mere otvora za ugradnju nisu date, pošto je sistem ugradnje malo specifičniji i opisan je u dokumentima koja idu uz revizioni poklopac.

Vanstandardne dimeznije izrađuju se po potrebi korisnika.

Pravilno ugrađeni Alumatec revizioni poklopci zadovoljavaju kako funkcionalne tako i estetske zahteve.

Detalji

PROTIVPOŽARNI revizioni poklopac
210x210
310x310
410x410
510x510
610x610
© Copyright 2017 Alumatec.rs by Nevena Grujić